Back to Stories

Korolova @korolova.dj встигає всюди! Липень вона розпочала з шоукейсу власного лейблу Captive Soul на Ібіці. Того ж дня виступила в легендарній Amnesia. Далі був фестиваль в Чехії і перший за довгий час виступ в Києві — благодійна вечірка...

Korolova

Ukraine

Wed, 17 Jul 2024

Korolova @korolova.dj встигає всюди! Липень вона розпочала з шоукейсу власного лейблу Captive Soul на Ібіці. Того ж дня виступила в легендарній Amnesia. Далі був фестиваль в Чехії і перший за довгий час виступ в Києві — благодійна вечірка біля Blockbuster Mall. Потім Валенсія, Мадрид; прямо сьогодні — Ultra Festival в Хорватії. Цими вихідними липневий марафон Korolova сягне кульмінації — вона повернеться на Tomorrowland. Минулого року Оля пережила на цьому фестивалі яскраві, зворушливі моменти — із прапором України в руках її вітали тисячі людей зі всього світу.

Спіймати Korolova на інтерв’ю саме в такий місяць — справа непроста. Та попри шалений темп, життя у дорозі і простуду, Оля знайшла час для розмови. Більш того! Вона ще й встигла записати для нас ексклюзивний мікс із власних вже відомих та ще невиданих треків. Мікс опублікуємо завтра на Soundcloud-каналі Mixmag Україна. Підписуйтесь та слухайте першими!

Більше читайте на сайті за посиланням у біо 🔗